All About Me

My photo
Do follow my blog and feel free to read its content. :)

Saturday, October 29, 2011

Mulai Melangkah

update! yup. update lg my blog ni. hehe. lme da x update kn. naaa..sekarang da ada topik baharu. "Mulai Melangkah". Nice! ok..straight to the point la kn...

ok..masuk hari ni, dh, 135 hari aku break dgn ex aku. kalau x silap kiraan aku la. but, who cares la kn. bukan nk ungkit lagi crita dulu2 tu. memang la, masa bercinta dulu, semuanya sangat indah. tak kira apa pun. tapi semuanya kenangan la. dan aku xnak lg memikirkan psal bnda tu smua. tu sbbnya aku post kt blog. kiranya aku melepaskan semuanya dalam post ni la. sekarang ni, aku dh ada pengganti dirinya. baik orangnya, sentiasa membuat aku tersenyum, mempunyai spasang mata yg besar, i like! hehe..

ni merupakan kenangan yang ditinggalkan ex aku kt aku. rantai tu aku yg beli. rantai untk pasangan. sebelah lg msih kat dia. tie purple tu plak, hdiah harijadi aku, n hari yang sama, secara rasminya dia dn aku menjadi psgn kekasih. kad tu plak, kad ucpan la. tertulis " Everyday I Love U, Everytime I Miss U, That is why I Hate U, cz there is no time for me think bowt myself. p/s I Love You Very Much.. Happy Birthday Sayang..." tu je la...tapii....semua tu kenangan yang aku berusaha lupakan sekarang. bcoz I hv a girl dat love me more than anything else. the girl dat I want the most.:) ok. end of Patrick n Edona story. n xkn ada sekuel ok. laz time i mentioned psal ex aku ni.

haaa..ni plak, cerita baharu. Patrick n Fadilla. atas ni, hadiah yang syg aku bg kt aku. apa??jeles?haha..mmg ptutnye pun..alaaaa...sweet kn..xpnah lg org bt cmni kt aku..xsngka tau. hehe.. suka ni. terlalu suka.. album ni menyimpan seribu makna bagi aku dan dia. nk tgk??bleh je..biyo lg jeles..wakakakaka
I Love U, n i meant it..hey..aku xtipu tau..memang aku syg kt dia..MU? alaaaa....I Love Her more than u la Manchester United..u r not my first, but i promise u dat u will be my last. serius. aku memang serius..masih pnjang lagi perjalanan kami..masih byk yg perlu kmi tempuhi. aku cuma xnak pisang berbuah dua kali. bila aku terbang sangat tinggi, spt skrg ni, aku takut aku akan jatuh spt msa lalu. sakit. betul2 sakit.  but i trust my princess. dia xkan kecewakan aku. aku tau bh. aku tau..:)


ok bh..stakat ni je la..aku pun mls nk bt pnjang berjela-jela, bukannya korang nk bce smua pun kn..sebelum tu, aku nk berkongsi ckit psal pgangan hidup aku yg sekarang ni aku tekad nk ubah.." It is hard to let go of something when u holding on some of its best memories".. sekarang, aku dh tukar..jadinya.." Past is past, no matter how beautiful it is, what's matter is the present. Don't live in the past"

p/s sekiranya aku bercinta dgn dirimu lebih awal, kn bgus. hehe..
cheers all.. have a nice day.:)

3 comments:

  1. allala...sweetnya......smoga gmbra sllu brsama insan trsyg pat....jaga bgus2 tu wingmate sy..hahaha

    ReplyDelete
  2. bro, pedulikan apa org ckp ~ hehe.. aku pun tkjut gak yg baru2 2.. tpi xpe.. yg ptg ko bahagia.. pesan ku sbg sahabat :) jgn mencintai seseorang melebihi diri kita sendiri. ingat, we can't predict the future. what happen now might change in a seconds. sayang seadanya, jangan sampai terlalu berharap, terlalu menyayangi, hingga apabila terjadi apa2 kita menjadi terlalu terluka. i'd been in there, and as a fren, i never wish to see u in that situation too. its damn painful and i wish i never be into that situation lagi. so, all the besh and dont wory, jodoh tak ke mana :) kim salam ma dalink mu ~ hehe

    ReplyDelete
  3. hidup mesti diteruskan..tutup buku lama, buka buku baru..gambate! ;)

    ReplyDelete